Nieuws/Blogs ReikiSpijkenisse

24. nov, 2019

Met ingang van vandaag kun je bij mij ook afspraken maken als je begeleiding en/of coaching nodig hebt of vragen hebt aan mij als spiritueel medium. Al jaren ben ik een medium en ben dus ook gewend deze gave te mogen gebruiken. Ik treed er nu pas mee naar buiten omdat ik tijd nodig had mijzelf hierin te leren vertrouwen. 

Nu is het dan zover, dus schroom je niet en maak een afspraak.

Ik hoop je snel  te zien in mij  praktijk ReikiSpijkenisse, telefoonnummer 0624392638

20. aug, 2019

Metamorfosemassage  is een zachte manier van masseren met een diepe werking. 

"Het leven is de genezer" is de grondgedachte van de Metamofrosemassage. 

In ons lichaam is de herinnering aanwezig van alles wat we voor onze geboorte hebben memegemaakt. Gebeurtenissen van nu, kunnen deze pijnplekken raken en ons zo blokkeren. Deze oude energiepatronen kunnen oorzaken zijn van allerlei klachten en ziekten.

Op de voeten, handen en het hoofd ligt de zogenoemde preanatale lijn. Hier liggen de eerste ervaringen, die spanningen kunnen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. 

Patronen die in de prenatale fase ontstaan blijven in de rest van je leven merkbaar. Als je die patronen vrijmaakt, is er ruimte voor verandering.

De Metamorfosemassage richt zich op de mens als geheel en geeft ruimte aan de levenskracht. 

De behandeling bestaat uit een een zachte massage van de wervelkolom/prenatale lijn op de voeten, handen en het hoofd. 

De behandeling helpt ons om te worden zoals we in wezen zijn. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten. Deze komen nu nog niet altijd naar voren. Metamorfosemassage helpt deze weer naar de voorgrond te brengen en te (her)kennen.

De Metamorfosemassage helpt je bij het maken van de juiste keuuze.

 

Gun jezelf een metamorfosemassage, maak een afspraak!!

 

 

20. aug, 2018

Sinds juli 2017 ben ik naast Reiki master, Shambhala MDH master

Ik heb ervoor gekozen ook Shambhala  MDH master te worden, omdat de wereld zo aan het veranderen is, dat er ook ander energieën nodig zijn om te helen.

Voor mij heeft het, naast dat het voor mijzelf een prachtige en krachtige manier is om met mijzelf te werken, een grote meerwaarde in mijn praktijk.

Ik merk dat nu mijn energie krachtiger is en dieper werkt door de hogere trillingen dan daarvoor met Reiki alleen, ik mensen en dieren veel beter kan helpen, waar dat maar nodig is.

Graag nodig ik je uit voor een behandeling bij mij thuis.

14. sep, 2016

 

 

 

 

 

 

 

Het verhaal van Tanja:

Ruim 12 jaar heb ik elke dag pijn vanaf mijn kruin tot in mijn onderrug en heb ik veel last van chronische vermoeidheid. Na diverse therapieën (o.a. fysiotherapie – ook diverse soorten - en mensendiecktherapie) die niet echt bleken te helpen, kwam er ± 7 jaar geleden het “verlossende” woord: fibromyalgie.

 
Eindelijk duidelijkheid waar mijn pijn en vermoeidheid vandaan kwam. Na een aantal aanpassingen in mijn leven (parttime gaan werken, medicatie, “zware” huishoudelijke taken zoals stofzuigen werden gedaan door mijn lieve partner, heel veel rusten en alles heel goed plannen zodat ik voor en na die tijd mijn rust kon gaan nemen) ging het wel ietsje beter, maar de pijn en vermoeidheid bleven toch heel nadrukkelijk aanwezig. Toen kwam de vraag of ik een Reikibehandeling eens zou willen proberen. Dit zou mijn pijn kunnen verlichten en mijn vermoeidheid verminderen en misschien op langere termijn zelfs wegnemen! Ik moet zeggen dat ik er wel wat sceptisch tegenover stond, maar na alles wat ik eerder heb geprobeerd dacht ik: ,,Baat het niet, schaadt het niet’’.

 

        "Sinds ik Reikibehandelingen krijg ben ik een ander mens."


Na mijn eerste behandeling ging er een wereld voor mij open!!! Al jaren had ik mij niet zo goed gevoeld. Mijn pijn was grotendeels weg (van een 8 naar een 3) en een energie dat ik had!! Een paar dagen na de behandeling, kwam ik mijn moeder tegen tijdens het boodschappen doen. Zij wist niet wat ze zag. Later zei ze tegen mij dat het na al die tijd zo fijn was te zien dat ik zo vol energie zat en dit ook uitstraalde. Sinds ik Reikibehandelingen krijg ben ik een ander mens. Mijn pijn en vermoeidheid nemen na een behandeling zoveel af dat ik een periode van 4 – 6 weken energieker ben en gewoonweg minder tot bijna geen pijn meer heb. Reiki heeft mijn leven en die van mijn directe omgeving op een hele positieve manier veranderd. Ik kan meer, ik doe meer, ben veel minder snel moe en heb minder last van vermoeidheidsaanvallen.


Partner van Tanja:

Eigenlijk geloof(-de) ik er niet in, dat Reiki-gedoe. Maar wanneer ik nu naar Tanja kijk en zie hoe ze nu is en wat ze meer kan en hoeveel vrolijker en blij ze is. Daar word je als man natuurlijk ook blij van! Dus ja, Reiki werkt echt. De pijn en andere lichamelijke klachten zijn denk ik voor 75 – 80% afgenomen, dus ze gaat helemaal voor haar Reiki-avontuur.


Dochter des huizes:

Sinds Tanja aan Reiki doet, is ze vrolijker. Nu meer dan voor Reiki en ze straalt het meer uit. Ze ligt minder vaak op bed als daarvoor. Ik vond het nooit zo erg dat ze op bed lag, maar nu vind ik het toch wel leuker wanneer ze gezellig bij ons zit. Ik vind het wel raar dat het kan, dat iemand door zo’n behandeling minder pijn heeft.

 Bron: Centrum de Zonnevlecht

 

Heb jij fibromyalgie dan ben jij natuurlijk welkom in mijn praktijk, waar ik je graag help.

30. mrt, 2016

 

 

 

 

 

 

 

Een liefdevolle ondersteuning tijdens deze bijzondere periode in je leven.

 

Tijdens alle maanden van je zwangerschap kan Reiki gegeven worden.

Als je zwanger bent verandert er veel, zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. 

Je hormoonhuishouding en energie raken uit balans. Hierdoor kun je last krijgen van stemmingswisselingen, huilbuien en (over)vermoeidheid.

Hier en daar steken ook de zwangerschapskwalen hun kop op, denk hierbij aan ochtendmisselijkheid, obstipatie, onrustige benen of kuitkrampen.

Dit alles kan deze bijzondere en mooie tijd verstoren.

 

Reiki kan je hierbij helpen.

Door je hart – hoofd in balans te brengen kun je weer helderder nadenken, je minder zorgen maken en alles in het juiste perspectief plaatsen,

Reiki brengt je energie in balans, hierdoor worden klachten minder of verdwijnen helemaal.

Door Reiki verloopt je zwangerschap op een natuurlijkere manier.

 

Reiki kan niet alleen jou ondersteunen, ook je ongeboren kindje heeft baat bij Reiki.

Reiki ondersteunt de ontwikkeling van je kindje.

Je kindje is niet alleen via de navelstreng met jou verbonden, maar ook via al jouw gedachten en emoties.

Reiki helpt je kindje emoties en angsten te verwerken. 

Reiki versterkt de band tussen moeder en kind.

 

Voordelen zwangerschapsReiki op een rijtje:

 

  • diepe ontspanning voor moeder en kind

  • zwangerschapskwalen verminderen

  • rust in lichaam en hoofd

  • vertrouwen in zwangerschap en bevalling

  • brengt emoties tot rust

  • bevordert een goede nachtrust

  • helpt je kindje bij zijn ontwikkeling

  • een moment voor jezelf en je kindje