Gastenboek ReikiSpijkenisse

18. apr, 2022

Katja

Intussen kom ik al een tijdje over de vloer bij Juliette. Ik heb de workshops voor Reiki 1 en 2 gevolgd en volg nu de jaaropleiding tot reikimaster.Het fijne aan Juliette vind ik dat ze alles met aandacht, zorg en liefde doet. Het gaat niet om grote stappen maken, het gaat om de de weg ernaartoe, en met deze intentie maken we nog grotere stappen.
Ik zie uit naar de rest van de opleiding! Ik vind het echt leuk en leerzaam!

30. aug, 2015

Sebastiaan

Onze border collie Lukkie was ineens helemaal haarzelf niet meer. Ze was angstig, teruggetrokken, ze at slecht en zat duidelijk slecht in haar vel.


Naar de dierenarts was geen optie, want kalmeringsmiddelen voor haar angst zouden het probleem niet wegnemen.Gelukkig kwam Juliette op mijn pad. Het was na 5 minuten in de eerste behandeling al raak. Wat een verschil. Je zag dat er een last van haar afviel. Gedurende de periode waarin ze 3 behandelingen heeft gehad is ze weer helemaal opgebloeid tot de vrolijke hond
die het was. Ze is weer helemaal happy, met dank aan Juliette.We hebben geen behandeling meer nodig nu, maar mocht ze weer emotioneel in de knoop zitten, kennen we nu de oplossing (=reiki).Juliette bedankt!

21. jul, 2015

Agnes

Ik ga graag naar Juliette voor een behandeling. Het is heerlijk ontspannen en ik kom altijd opgeladen weer terug!

8. jul, 2015

Truus

Juliette heeft mij door een moeilijke periode geholpen door haar luisterend oor en reikibehandelingen. Juliette bedankt!